Initiere inot la Clubul Sportiv Dakiro!

cursuri-inotNoi, membrii Clubului Sportiv  Dakiro, din Gura Humorului, consideram inotul un sport esential. Unul din cele mai evidente motive  este ca intr-o zi ar putea sa iti salveze viata. In acelasi timp putem adauga  beneficiile unui organism sanatos, fara a omite partea competitiva a acestui  sport.
Noi putem invata pe oricine de la  novicele ce nu are habar sa inoate pana la potentialul concurent ce doreste sa  faca performanta in natatie.

Inotul este benefic intregului corp, o  extraordinara forma de exercitiu, o activitate stimulenta pentru creier, fiind  in acelasi timp si un sport competitiv. Noi va vom ajuta sa va dezvoltati  abilitatile de inotator si ii vom incuraja pe cei ce prezinta un potential real  in acest sport.

Telul nostru este acelasi ca  intotdeauna: sa te ajutam sa devii cel mai bun. Cursurile de inot se organizeaza in complexul de agrement Arinis, din Gura Humorului, in piscina acoperita.

Clubul Sportiv Dakiro organizeaza cursuri initiere inot pentru copii de peste 5 ani si pentru adulti. Pentru mai  multe informatii SUNA ACUM la 0749 475 893 sau trimite un email.

Acte necesare pentru inscriere la cursurile de inot:

– adeverinta medicala,

– formular de protectia muncii ce se poate completa la intrarea din piscina complexului Arinis, din Gura Humorului.

Descarca formulare:

* Cerere inscriere curs initiere inot
* Formular protectia muncii