TEAM BUILDING IN ARINIȘ – GURA HUMORULUI

Team building – in viziunea Dakiro, este un proces de transformare a unui  grup de lucru intr-o echipa unita si eficienta. Activitatea de team building poate combina diverse activitati: orientare turistica, trakking, tiroliana, rapel, slack-line, escalada, jocuri de echipe out- door si indoor (sala sport, piscina), mountaine bike, plimbari cu Atv-ul, paint-ball, tir cu arcul, airsoft, calarie, agrement piscina, discovery scuba.


ACTIVITATI TEAM BUILDING

[ultimate_icon_list icon_size=”16″ icon_margin=”16″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Drumetii, trekking, nordic walking[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Discovery Scuba[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Paintball[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Tir cu arcul[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Tiroliana, slack- line[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Escalada, rapel[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Competitii sportive[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]
[ultimate_icon_list icon_size=”16″ icon_margin=”16″][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Mountain bike

[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Atv-uri[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Airsoft[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]Patinaj[/ultimate_icon_list_item][ultimate_icon_list_item icon=”Defaults-angle-double-right” icon_color=”#036b9b”]

Tubing

[/ultimate_icon_list_item][/ultimate_icon_list]

Teambuilding

DESCRIERE ACTIVITATI TEAM BUILDING

Drumetii, trekking, nordic walking – Practicabile pe 3 trasee distincte, cu grade de dificultate diferite.

Discovery Scuba – Chiar daca nu detineti brevet de scafandru, puteti experimenta placerea unei scufundari intr-un mediu controlat sub conducerea unui instructor experimentat. Acest lucru se poate face in piscina acoperita din Complexul Arinis.

Paintball – Avem locatii fixe pentru aceasta activitate, un teren amenajat si un poligon in complexul de agrement Arinis, dar daca doriti putem sa ne deplasam oriunde. Este o activitate de team building in echipa.

Tir cu arcul – In 2015  Clubul Sportiv Dakiro a deschis un poligon destinat tirului cu arcul. Acesta este situat la intrare in  Parcul Arinis. Detalii legat de acest sport puteti gasi pe site-ul tir cu arcul

Tiroliana, slack-line – In 2017 a fost anul, in care am inaugurat „La kiroliana” o tiroliana peste raul Moldova, de 156 m. Tiroliana se afla in complexul de agrement Arinis, peste puntea suspendata. Activitatile se pot desfasura si la baza Partiei Soimul, sau pe Piatra Soimului, in locatii deosebite, montane.

Escalada,rapel – Sunt organizate cursuri de iniţiere în escalada, catarare pe panou artificial cu instructori specializati, acestea fiind desfăşurate în cadrul Rezervaţiei Piatra Pinului / Piatra Şoimului;

Competitii sportive – Organizam pentru tine diverse competitii sportive in cadrul urmatoarelor ramuri de sport: tenis de masa, tenis de camp, fotbal, handball, inot, schi etc. pe baza sportiva din Complexul Arinis, in sala de sport, piscine sau partia Soimul.

Mountain bike – Activitatea se desfasoara pe 3 trasee  de dificultate diferita. Aveti nevoie de biciclete? Nici o problema. Noi vi le putem inchiria si pune la dispozitie cu un ghid specializat.

Atv-uri – Doriti o plimbare motorizata prin padure? Va putem pune la dispozitie spre inchiriere atv-uri si buggy

Airsoft – este un sport de echipa, destinat persoanelor peste 18 ani, în care se simuleaza un conflict militar folosind replici ale armelor de foc si ale altor echipamente militare. Este o activitate de team building, in echipa, ce a evoluat si acaparat foarte mult in Romania in ultimii 5 ani.

Patinaj – Pe patinuarul natural din incinta complexului turistic Arinis puteti sa va simtiti bine atat vara cu rolele cat si iarna cu patinele.

Voi alegeti ce activitati de team building vi se potrivesc!