Complexul de agrement Arinis

Complexul de agrement Arinis este situat in orasul Gura Humorului, in Parcul Arinis, de o parte si de alta a raului Moldova. Complexul de agrement Arinis este compus din partia de ski Soimul, cu acces dinspre complex si dinspre Voronet si complexul propriu-zis, unde gasiti piscina acoperita, strandul, punctul de informare turstica, etc. Tot aici poti opta pentru terenuri de sport, sauna, solar, sala de sport, telescaun, aventura-park, paintball, etc. Aleile te imbie la plimbari cu rolele sau bicicleta, nordik walking sau trekking pe trasee marcate in padurea din apropiere.

Clubul Sportiv Dakiro imbina toate domeniile si va ofera posibilitatea de a petrece un weekend activ in complexul de agrement Arinis. De asemenea organizam Team bulding si tabere sportive.

In cadrul piscinei acoperite, din complexul de agrement Arinis, Clubul Sportiv Dakiro organizeaza si cursuri de inot, conform programului si inscrierilor prealabile. In cadrul salii de sport si a terenurilor exterioare din Complexul de agrement Arinis, organizam periodic turnee si competitii (tenis de masa, tenis de camp, fotbal, etc.).

Pentru oricare din optiunile dumneavoastra sportive, sau detalii legate de complexul de agrement Arinis, sunati-ne ACUM la 0749 475 893, alternativ ne puteti scrie un email iar noi vom intra in legatura cu dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la bara de unelte
cheap jerseys
wholesale jerseys
cheap nfl jerseys
wholesale jerseys
cheap nba jerseys
wholesale nba jerseys
nba jerseys cheap
cheap jerseys